lørdag 31 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Politiet: Har du set denne mand?

rema roeveri onlineKøbenhavns Politi går nu ud med efterlysning med billede af den person, der for godt en uge siden gennemførte et røveri i Rema 1000

⋅ Onsdag den 28. oktober 2018 blev supermarkedet Rema 1000 på Ørestads Boulevard udsat for et røveri. Gerningsmanden var maskeret, og det er derfor begrænset med beskrivelser af pågældende. Derfor efterlyser Københavns Politi nu personen via hans lidt særprægede beklædning.

Gerningsmanden beskrives som cirka 180 centimeter høj. Han var på gerningstidspunktet iført en mørkegrå hættetrøje af mærket Sail Antarctica Expedition med et meget tydeligt logo på ryggen. Ud over den markante trøje, var han iført blå jeans og sorte sko af mærket New Balance. Under hættetrøjen bar han sorte skibriller.

rema roeverPersonen havde desuden en karakteristisk fodstilling og gang med udadvendte fødder (se foto for detaljer).

Røverisektionen hos Københavns Politi beder folk med kendskab til en person, der ejer den karakteristiske trøje på billederne, og/eller en person med en lignende fodstilling eller i øvrigt har kendskab til personen på billederne om at kontakte dem på 114.

Efter røveriet har Rema 1000 i Ørestad besluttet, at kunder ikke længere kan betale med kontanter i butikken efter kl 20.00.

Læs også: Rema 1000 dropper kontanter efter kl. 20.00 

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: