fredag 23 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Ladestandere får lov til at blive

ladestandere byoghavn Ørestad Avis kunne i september fortælle at By & Havn er i gang med at afprøve nye ladepladser til elbiler og hybridbiler på udvalgte p-pladser.

Pilotprojektet gennemføres i samarbejde med firmaet Spirii, som tilbyder en åben betalingsstruktur, hvor afregning sker efter faktisk forbrug og uden krav om abonnementsaftaler og bindingsperioder. Derfor var flere elbilejere bekymrede for, om ladestanderne fra E.ON vil blive nedtaget. Nu kommer By & Havn med en ny udmelding:

"Indtil vi er færdige med dette forsøg, bliver alle nuværende E.ON. ladepladser i bybilledet. Og inden vi udruller den nye, endelige løsning, vil opgaven blive sendt i udbud i sommeren 2021, hvor vi håber, at flere leverandører vil byde ind," udtaler Henrik Steenstrup, Direktør for Ejendomme & Byliv, herunder parkering i By & Havn.

Forud for pilotprojektet afholdt By & Havn dialogmøder med lokale beboere og elbilister med fokus på deres ønsker til fremtidens opladning. 

"Og lige nu er vi i dialog med flere ladeoperatører i håbet om, at de vil gøre det muligt, at deres abonnenter kan benytte By & Havns ladepladser," udtaler han.

Men det er op til den enkelte ladeoperatør, herunder E.ON., om de ønsker at give deres abonnementskunder mulighed for at bruge By & Havn- pladserne. 

"Vi håber meget, at markedet er parat til at åbne op, så kunderne kan benytte samme ladepladser, uanset hvilken operatør de ønsker at købe deres strøm hos,"  siger han. 

Ørestads elbilejere i klemme i krig mellem ladeoperatører

Nye ladepladser uden abonnement

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: