fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Royal Arena vil gerne åbne Nordlund Bar - hvis den kan løbe rundt

dan hammer royal arena 2019 1"Der er intet vi hellere ville, men der har indtil nu ikke været markedsgrundlag for at åbne Nordlund Bar permanent for lokale kunder," siger direktør for Royal Arena, Dan Hammer.

Læs mere ... Business

Roots Café lancerer kaffe som skal redde orangutangen

aleksandra roots orang utanRoots Café i Ørestad Syd introducerer nu kaffe fra The Orang Utan Coffee project, som skal redde bestanden af orangutanger i Sumatra, Indonesien.

Læs mere ... Business

La Boulangerie er åbnet

la boulangerie 67Onsdag 2. december kl. 07.00 åbnede La Boulangerie på Else Alfelts Vej 65. Der var mange kunder, og croissanter og pains au chocolats blev enormt hurtigt udsolgt.

Læs mere ... Business

ØICC Medlemsprofil: Rasmus Jørgensen, Symbion

rasmus joergensen symbionMånedens profil: Rasmus Jørgensen, Community Manager i Symbion

Læs mere ... Business

Bæredygtighed, der kan måles

baredygtighed byoghavn nov 2020Bæredygtighed skal kunne måles. By & Havn er godt i gang med sin nye bæredygtighedsstrategi, som sætter fokus på flere af FN’s Verdensmål. En årlig rapport skal med tørre tal fortælle, om målene nås og hvordan udviklingen går.

Læs mere ... Business

Flere talentprogrammer på gymnasierne

taarnby gymnasium talentholdTårnby Gymnasium er blevet optaget i det anerkendte europæiske talentnetværk ECHA, og har fået en talentkoordinator. Talentarbejde handler ikke kun om faglig udvikling for de dygtigste, men lige så meget om deres trivsel, siger talentkoordinator Ulrika Villaro.

Læs mere ... Business

Nyt netværk for lokale ildsjæle

nicolai eilstrupØrestads butikker, start-ups og mindre erhvervsdrivende har brug for et fælles forum og talerør. Det mener Nicolai Eilstrup, som har startet Ørestad Erhvervs Netværk - ØrestadEN.

Læs mere ... Business

Det bliver en lang Black Friday i Field's

fields black friday 3butikCoronaen får konsekvenser for Black Friday 27. november i Field's i Ørestad. Field's opfordrer kunderne til at undgå steder med kø. Flere butikker forlænger Black Friday med gode tilbud helt op til en måned.

Læs mere ... Business

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: