onsdag 3 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Nu kan du også blive hypnotiseret i Ørestad

charlotte bang hypnoseCoach og terapeut Charlotte Bang har i efteråret åbnet klinik med tilbud om coaching, mindfulness, psykoterapi og hypnose i Bella Center International House

• Charlotte Bang har tidligere haft klinik og kontor i Valby og Vanløse, men valgte at flytte til Ørestad i oktober.

”Jeg syntes, jeg brugte for meget tid på transport mellem de to steder. Nu har jeg samlet behandling og administration ét sted. En privat bonus er, at jeg bor ganske tæt på Bella Center og kan gå på arbejde”, fortæller Charlotte Bang. Et af hendes krav til nye lokaler var, at der skulle være stille, og hun har netop fundet den nødvendige ro i Ørestad City.

”Jeg kan bare godt lide stedet her. Det har også en betydning i min terapi, at der er så meget lys og at man kan se så langt ud over Amager Fælled”, siger hun.
Det meste af Charlotte Bangs arbejde er rettet mod virksomheder, hvor hun underviser og holder foredrag om blandt andet personlig udvikling, kommunikation, stress, konflikthåndtering og mindfulness.

Skræddersyede forløb
Hun har også private i sin klinik, der tilbydes skræddersyede forløb med coaching, hypnose, psykoterapi, mindfulness og mentaltræning.

”Min terapi handler om at finde værktøjer til at påvirke sin indre tilstand. Hvordan man har det, afgør for eksempel hvordan man kommunikerer og hvordan man reagerer”.

Charlotte Bang havde danset tango i 12 år, da hun i 2008 besluttede sig for en længere rejse til tangoens hjemland Argentina. Hun opholdt sig i Argentina i otte måneder, hvor hun blandt andet kom til at fungere som coach for andre langtidsrejsende.

”Selv om jeg på en måde havde lyst til at blive der, kunne jeg ikke forene mine værdier om sandhed og ærlighed med et land, hvor der er så meget korruption. Men det kan være sundt at prøve at bo i et andet land i en periode og være helt væk fra det, man plejer”, fortæller den 47-årige kvinde.

”Det jeg brænder for”
Charlotte Bang har længe villet arbejde med personlig udvikling og da hun allerede havde uddannet sig inden for området og havde en del erfaring som salgscoach, var det ikke så svært at tage springet. Hun blev selvstændig i 2011.

”Nu har jeg tid til at gøre det, jeg virkelig brænder for, og det går bedre og bedre, så jeg forestiller mig, at jeg laver nogenlunde det samme, når jeg engang skal på pension. Jeg har fået oparbejdet et netværk og har fået mere erfaring, så selv om der altid er en pris at betale, når man sætter sig et mål, så er jeg glad for at have taget springet. Man skal være villig til at gå ud af sin comfort zone, men det kan jo også være sundt”, siger Charlotte Bang.

www.charlottebang.dk facebook: charlotte bang

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: