onsdag 5 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Endelig: Bager i Ørestad City

morgenbroedLagkagehuset åbner til december i Neroport på Kay Fiskers Plads. Det bekræfter Lagkagehuset og udlejeren, Castellum, overfor Ørestad Avis.

• Det hele startede i 1991 på Christianshavns Torv, da bager Ole Kristoffersen åbnede Lagkagehuset. 28 år senere åbnede Lagkagehus nr. 100 - i New York. Og til december åbner endnu en - i det tidlgere Spies Rejsebureau ved Ørestad Station.
"Jep – vi åbner på Kay Fiskers Plads inden jul, men det er faktisk også hvad jeg har af oplysninger p.t. Ikke fordi jeg ikke har lyst til at fortælle mere, men der er ikke mange detaljer endnu. Så snart jeg ved mere, så giver jeg lyd!" udtaler pressetalsmand fra Lagkagehuset, Peter Warberg.
"Det er korrekt, at Lagkagehuset åbner deres første butik i Ørestad. Åbning forventes primo/medio december 2019. Castellum er rigtig glade for at kunne tiltrække en lejer som Lagkagehuset til Ørestad, hvilket vidner om troen på bydelen og den udvikling vi alle arbejder for," siger Peter E. Jørgensen, Senior Asset Manager hos Castellum, som ejer bygningen Neroport.

Ørestad har kun én gang tidligere haft en decideret bager. Det var Food Shop no. 55 i VM Bjerget, som imidlertid måtte give op på grund af manglende salg efter halvandet år. Udenfor Field's har det været meget svært for iværksættere at bide sig fast med butikker og caféer.Men i de senere år har der været succeshistorier som Icefood, Wan Long Asian Market, Moo-Moo is, Rasoi og Rambla.

Læs evt. også:

Tasty Bagel er lukket

Visa Sushi lukket

Kong Kaffe er lukket

Delikatessemarked lukket i 8-Tallet

Cafékrise i Ørestad City

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

Mest læste

DEBAT: