timo 8tallet mar 2021Parret bag Café 8TALLET åbner ny restaurant på Kay Fiskers Plads.

Iværksætterne Timo Hoffman og Michelle Celik åbner sammen “PRIMO, mad & vin bar” på Kay Fiskers Plads. Planen er, at det nye spisested skal være klar til åbning i november. Køkkenet vil satse primært på italienske retter.

“Det bliver et lille uformelt sted med plads til lidt af det hele. Menuen består af lette retter, som kan nydes som snacks, den lette sult eller middag. Vi har åbent fra kl. 8 til morgenmad, og vi serverer lette frokostretter senere på dagen. Om aftenen tilbyder vi et bredere udvalg af små retter, cocktails og vin,” fortæller Michelle Celik, gift med Timo Hoffman.

Mindre sted - kæmpe terrasse
PRIMO får lokale i HUB NORDIC, den nye kontorejendom som KLP snart åbner på Kay Fiskers Plads. Restauranten kommer til at ligge ud til pladsen ved Ørestad station.

"Vi tror, det bliver et fedt og livligt sted, hvor man mødes på vej til og fra arbejde og i weekenderne," siger hun.

 "kayfiskersplads lokaler 2021Vi er glade for at være i Ørestad, hvor min mand og jeg har været i gang i 12 år. Det har været fedt at se hvordan Ørestad har udviklet sig, og vi har en ambition om at gøre det mere lokalt og livligt, så da vi fik det her tilbud, var det en 'nobrainer'. Med lokalets størrelse kan vi imødekomme nogle andre behov, end vi gør med Restaurant 8TALLET. Det er et mindre sted med plads til 37 gæster inden for, og så har vi en kæmpe terasse, som vi vil bruge når vejret er godt," siger Michelle Celik.


Fra opvasker til restauratør
Timo Hoffman har arbejdet sig op fra bunden inden for restaurationsfaget. Han begyndte som opvasker som 15-årig på Bornholm i begyndelsen af firserne, og det var også på Bornholm, han i 2004 åbnede sin første restaurant. To år efter åbnede han restaurant i København og i 2010 var han med til etableringen af 8TALLET, som han overtog i 2011. I Ørestad åbnede han også 'Rambla' på Arne Jacobsens Allé, 'Studie' på Mikado Plads i Ørstad Nord, samt 'Loft' i Field's. De tre restauranter er i dag lukket eller overtaget af andre.

Foto: Her skal PRIMO åbne på Kay Fiskers Plads.