lørdag 31 oktober 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Forsegl ikke en generationsforurening

gorm gunnarsenDen 22. oktober afsluttes høringsperioden for lokalplan om byggeri oven på den del af Amager Fælled, der gennem 1950erne og 1960erne blev brugt som åbent deponi for industrien i Københavnsområdet. 

Læs mere ... Debat

Hjælp til erhvervsliv og international udveksling 

christopher roehl andersen 2020Selv om Coronakrisen har påvirket os alle og sat rejseaktiviteten ned over hele kloden, er det vigtigt, at København ikke lukker sig om sig selv. Vi skal blive ved med at investere i at tiltrække internationale talenter og investeringer, og vi skal hjælpe vores turismebranche i en tid, hvor de er hårdt pressede af COVID 19.

Læs mere ... Debat

Vil Vejlands Kvarter kunne leve op til de skyhøje ambitioner? 

andreas petersen 2020 LJ09Lokalplanen for det kommende Vejlands Kvarter er fuld af flotte arkitektoniske forslag og grønne ambitioner. Men med mange ubekendte faktorer og uklare formuleringer, står det hen i det uvisse, om visionerne kan blive til virkelighed. 

Læs mere ... Debat

Mere personale til rengøring

gorm gunnarsenI onsdags 2. september 2020 vedtog en forligskreds på Rådhuset bestående af Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre, Venstre, Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti budgetaftalen for København i 2021. 

Læs mere ... Debat

Luk naturen ind i byen

astrid aller 2017Insekter, smådyr og fugle har trange kår i vores by. Nu sætter vi gang i at lave bedre levesteder for dem - og samtidig gør vi byen bedre for mennesker.

Læs mere ... Debat

Vores børn skal kunne komme sikkert i skole

marcus vestager 662 editOnsdag 2. september faldt de sidste prikker på plads i budgetaftalen for Københavns Kommune 2021, hvor der blandt andet er afsat næsten 75 mio. kr. til at gøre byens skoleveje og cykelstier mere trygge, så vores børn og unge kan komme sikkert i skole.

Læs mere ... Debat

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: