lørdag 19 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Kommuneplanen skuffer bilisterne i Ørestad

jens kristian luetken 2019I forbindelse med vedtagelsen af den kommende kommuneplan havde Venstre stillet forslag om, at det skal undersøges, om parkeringen i Ørestad kan drives billigere. Det var ærligt talt et ret beskedent ønske, som de fleste burde kunne tilslutte sig.

Sådan er virkeligheden imidlertid ikke blandt det store flertal af folkevalgte på Rådhuset. De holder krampagtigt fast i, at det skal være dyrt at parkere i Ørestad. Derfor blev forslaget stemt ned.

Alle andre steder i kommunen bliver forvaltninger og institutioner hvert år tvunget til at finde besparelser, som kan bruges andre steder til nye initiativer. Det er et sundt princip, som betyder, at det offentlige tvinges til at tænke nyt og bruge pengene klogere. Det gælder imidlertid ikke By & Havn, som har frit spil til at skrue på parkeringspriserne og ikke behøver at tage hensyn til omkostningerne – for det kan blot tørres af på borgerne.

Det er beskæmmende at Overborgmester Frank Jensen (S) blot lader dette passere og ikke bruger kommunens ejerskab af By & Havn til at gennemtvinge lavere parkeringspriser. Det er mangel på politisk lederskab og ikke mindst mangel på forståelse af, hvordan hverdagen hænger sammen for familierne i Ørestad.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: