• Peter Hjorth, Spidskandidat for Det Demokratiske Parti
  • Debat

Socialisterne har gjort København til et socialkontor

peter hjorth profil2020Line Barfoed (EL) og Sophie Hæstorp Andersen (S) kæmper nu åbenlyst om overborgmesterposten i København. Imens forarmes København, som de sidste 10 år er faldet er faldet fra nr. 8 til nr. 47 på listen over verdens mest innovative byer (Innovation Cities™).

Socialisterne holder landets hovedstad i et jerngreb ved bl.a. at øge antallet af almene og ungdomsboliger. En historisk set utopi af et socialistisk ensrettersamfund bliver markedsført til den overførselsafhængige befolkning, med lovning om en plads helt fremme i køen, og intet krav om personligt ansvar. Til gengæld beholder vi dine penge og kaster dem skødesløst efter tusinder af non-profit projekter. 

Line Barfod (EL) har åbenbart læst mine kronikker, for nu vil hun pludselig lukke By & Havn. Hun glemmer dog i farten ironien og dobbelt moralen i det faktum, at EL selv har været med til at starte By & Havn ,og oven i købet har et medlem siddende i dets bestyrelse. En bestyrelse som er overvejende socialistisk!
Det har overrasket mig, nu hvor jeg for første gang vil stille op til et kommunalvalg, hvor meget varm luft politikerne lukker ud for at få flere stemmer. Urealistiske og populistiske forslag, som kun øger politikerleden.

Sophie Hæstorp Andersen (S) vil nu lovliggøre salg og forbrug af hash, og nedlægge 43.000 parkeringspladser for at få bilerne ud af byen (selv om de allesammen om få år er grønne). En vanvittig tanke, og endnu et tegn på populisme og uansvarlighed. Visionerne for København ligger på et meget lavt niveau. De tager simpelthen ikke landets hovedstad seriøst.

Hvis vi skal have vendt udviklingen og gjort København til noget stort, så bliver I nødt til at stemme på et parti med en realistisk og visionær plan. Det Demokratiske Parti stiller op til KV21, og sammen med de andre borgerlige partier skal mandaterne bruges til at blotlægge socialisternes uansvarlighed og inkompetence, så vi til næste valg kan få brudt den negative spiral og reddet København.     

Hvis jeg får indflydelse, så vil der blive ryddet helt op i kommunen, administrationen delt op i lokale enheder, og masser af nye projekter vil blive søsat indenfor kultur, byudvikling, turisme, innovation og internationalisering. Jeg kan skabe vækst og bæredygtighed på samme vagt, og alle vil blive belønnet. København kan blive verdens forbillede, hvis du bruger din demokratiske ret fornuftigt.

peter hjort

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 2932

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk