lørdag 19 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Naturparken i september

naturpark sep 2020 sunset taage kirsten degnSeptember - den første efterårsmåned med hvad det indebærer af høj himmel, kølige morgener og lange skygger når solen skinner. Og duggen i de tidlige timer giver masser af fine edderkoppespind med perler og blade der glimter i solen. 

Læs mere ... GODT LIV

Naturparken netop nu

naturpark guldsmed aug kirsten degnKølige morgener – hedebølge i løbet af dagen – det er hvad august byder på. Men det har vi jo set før – når skolebørnene skal i gang igen, så vender sommeren tilbage. Men heldigvis kan man bruge morgen og formiddag til aktiviteter inden det bliver for varmt. Jeg har været i Søvang og Dragør for at opleve eftersommeren.

Læs mere ... GODT LIV

Hjernetræning hos kiropraktorerne i Ørestad

ditte andersen mindsocialFunktionel hjernetræning kan hjælpe folk med stress og hjerneskader. Flere hold er startet hos Ørestad Kiropraktik og Sundhed.

Læs mere ... GODT LIV

Ny spejdergruppe på Kalvebod Fælled

spejder familiespejder madsI København er der lange ventelister til at blive spejder. Derfor starter Det Danske Spejderkorps nu en helt ny spejdergruppe ved Kalvebod Fælled.

Læs mere ... GODT LIV

Naturparken i august

naturpark cikorie aug kirstendegn 9877Efter at have været på sommertur til både Samsø, Jylland og Møn med indlagte naturoplevelser og cykelture, så er det nu blevet tid til at være hjemme igen, og få sadlet cyklen og komme ud og se hvordan mit eget område ser ud, nu hvor det er højsommer.

Læs mere ... GODT LIV

Ørestad IF officielt budt velkommen i FC København  

orestadif fodbold fck samarbejdeFC København har nu budt Ørestad IF officielt velkommen som klubbens nye samarbejdsklub. Ørestad IF Fodbold indtrådet allerede 4. februar i samarbejdet, men coronasituationen gjorde at det ikke var muligt at fejre eller markere det.

Læs mere ... GODT LIV

Claire vil have ALLE med til Zumba

zumba claire 2020 1Folk fra mange lande mødes til Zumbatræning hos Claire Tsang i Ørestad. Hun lover at Zumba giver bedre humør og lindrer stress. Og så kan man finde nye venner i sin egen bydel på zumbaholdene.

Læs mere ... GODT LIV

Naturparken klar til midsommer

naturpark kirsten degn juni hybenroser4Nu er det Skt. Hans, uden Skt. Hans bål og sang. Men sommeren er på sit højeste, i hvert fald ifølge kalenderen, jeg synes altid det går så hurtigt at komme hen til vendepunktet, men glæder mig så over at der sagtens kan være 3 gode sommermåneder tilbage inden det bliver rigtig efterår.

Læs mere ... GODT LIV

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: