fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Smuk lystænding men ingen fest

lystaending 20201125 byparkenOnsdag og torsdag i sidste uge blev jule- og vinterbelysningen tændt i Ørestads bydele.

Læs mere ... GODT LIV

Skulderklap til Sara-Lisa

sara lisa wallskog nick vikanderHoldleder Sara-Lisa Wallskog fra Copenhagen Falcons i Ørestad er årets modtager af Amager Vest Lokaludvalgs Skulderklap. Den årlige pris på 25.000 kroner hylder personer, som skaber netværk og fællesskab, og gør en forskel for andre i Amager Vest.

Læs mere ... GODT LIV

Fodboldafdelingen fik 40% flere medlemmer i corona-året

orestadif fodbold fck samarbejdeØrestad IF Fodbold er vokset til 330 medlemmer i et forrygende år med flere nye samarbejder og holddannelser. Nu er afdelingen nomineret til prisen som årets fodboldklub 2020 i DBU København. 

Læs mere ... GODT LIV

Lystænding og juleposer klar i næste uge

julefest julelys byparken 2017 onlineJulen nærmer sig, og traditionen tro sparkes den i gang i Ørestad med lystændinger. På grund af forsamlingsforbuddet må arrangøren bliver der ikke musik, glögg og æbleskiver. Men en julepose, man kan tå med hjem. Også lys på hele Robert Jacobsens Vej.

Læs mere ... GODT LIV

Vandrerne myldrer til naturparken

naturpark amarmino olePå rekordtid er Amager blevet til en ny attraktion for landets vandrere.  Efter åbningen af 'Amarminoen' 9. oktober er folk strømmet til den nye vandrerute.

Læs mere ... GODT LIV

Find en bænk

koebenhavnerbaenk 1Der er pludselig dukket en Københavnerbænk op i Ørestad City. Her kan man sidde og betragte Ørestad Skole, byggeriet af NUBNORDIC og trafikken til og fra Kay Fiskers Plads.

Læs mere ... GODT LIV

Naturparken: November – på godt og vådt

naturpark gnuer koer kirstendegnFælledens flotte farver danner øjeblikket en smuk kulisse til de kvæg, dådyr og nu også heste, der alle lever i fin fordragelighed med hinanden.

Læs mere ... GODT LIV

Gå ud i naturen og ind i Dem selv

rute til ro 1Endnu en vandrerute har set dagens lys på Amager. Teknik- og Miljøforvaltningen har sat 10 mindfulness poster i drift:

Læs mere ... GODT LIV

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: