søndag 22 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Elever og ældre bliver læsevenner på Ørestad Skole

laesevennerI en skolehverdag kan det være svært at nå at læse så meget sammen med børnene, som lærerne egentlig gerne vil.

Læs mere ... GODT LIV

Ny fotoudstilling går tæt på årets gang i Naturpark Amager

naturpark amager Rene Fokdahl 263 05Der optræder både uendelige vidder, nærgående insektportrætter og tiltrængte udflugter for byens travle mennesker i den helt nye fotoudstilling Fra Islands Brygge til Dragør.

Læs mere ... GODT LIV

Fodbolddrenge får professionelle træninger

orestadif prodefendingFrem mod efterårsferien får alle Ørestad IF’s årgang 2010-fodbolddrenge en ordentlig én på opleveren.

Læs mere ... GODT LIV

Boligfirma hyrer 'influencer' til at bo i Ørestad

laura keil ressourceraekkerne influenza 4

AG Gruppen og NREP har inviteret den såkaldte influencer Laura Keil til at bo i Ressourcerækkerne i Ørestad Syd. Herfra skal hun skrive og tale pænt om det bæredygtige byggeri, og dele videoer fra sin hverdag på Youtube

Læs mere ... GODT LIV

Meget liv i Ørestads kanaler og søer

vandlaug gedde MartinKielland

Ørestads kanaler og søer bugner med gedder, aborre, karusser, krebs og et væld af planter – nogle af dem sjældne. Se fotoudstilling af livet under overfladen

Læs mere ... GODT LIV

Hvordan er det at bo i Bjarke Ingels hovede?

vmbjerget altanerDansk Arkitektur Center (DAC) vil videointerviewe beboere i 8tallet, VM Bjerget og VM Husene. Videointerviewet handler om hvordan det er at bo i en arkitektonisk bygning tegnet af Bjarke Ingels Group. Videoerne skal bruges i DAC udstillingen 'Formgivning'

Læs mere ... GODT LIV

Det vrimler med svampe derude

svamp roerhat karl johanDen våde august måned og den efterfølgende varme har betydet, at naturen bugner af svampe. Naturstyrelsen byder op til jagt på efterårets guld i skovbunden.

Læs mere ... GODT LIV

Dell samler skrald igen, og inviterer Ørestad med

dell skrald image005Fredag 20. september kl. 13.00 – 15.00 går medarbejderne i Dell Technologies atter på gaden for at samle affald i Ørestad. Anledningen er denne gang World Clean-Up Day, som officielt markeres dagen efter, altså om lørdagen.

Læs mere ... GODT LIV

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme