mandag 20 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Åbent Hus for børn i skøjtehallen

falcons 3 2019Copenhagen Falcons holder Åbent Hus i Ørestad Skøjtehal på søndag 27. januar kl. 10-12. Her kan børn i alderen 3-9 år få en uforpligtende tur på isen
Ishockeyklubben stiller skøjter, hjelm og handsker til rådighed - og en flok af klubbens ungdomstrænee. Efter turen på isen er der frugt, saftevand og kage til alle børn - samt kaffe/te til forældrene.
 
"I Copenhagen Falcons er vores hovedfokus ishockey for børn og unge. Det ligger os meget på sinde, at give børnene nogle gode oplevelser i trygge rammer - og være med til at udvikle børnenes kompetencer både sportsligt og socialt. Det er der heldigvis allerede mange børn, der har opdaget. Men i  har vi plads til mange flere børn på isen til vores træninger," siger formand for Copenhagen Falcons, Anders Frederik Gjesing.
 
De første 8 ugers medlemskab er gratis og helt uforpligtende - og det er mulig at låne komplet udstyr gratis den første tid.
 
Læs mere på www.copenhagenfalcons.dk.  Klubben har også to voksenhold - Falcons’ Ladies og Herremotion. #copenhagenfalcons #ørestad #isdk

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme