lørdag 4 april 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 københavn

Fleksible modulboliger 

ramboell modulboliger fieldsIngeniørvirksomheden Rambøll har udviklet et boligkoncept med fleksible familiebolige,r der kan indpasses i eller omkring eksisterende byggerier. Det kunne f.eks. være på de ledige arealer langs med Field's ud mod motorvejen, mener Rambøll.

Læs mere ... KØBENHAVN

Urbanplanen får Svanemærkede almene boliger

urbanplanen store solvaenge rejsegilde Snart står 66 almene familieboliger klar til indflytning på den grund i Urbanplanen, hvor Solvang Centret tidligere lå. Boligerne er opført efter de miljøkrav, Svanemærket stiller. Der var rejsegilde i mandags, 9. marts.

Læs mere ... KØBENHAVN

Fra bromodstander til Øresundsentusiast

sara dybris marts17 2180Som ung miljøaktivist lagde Sara Dybris McQuaid døde fisk på trappen til Fiskeriministeriet for at protestere mod byggeriet af Øresundsbroen. Men studier i Belfast ændrede hendes syn på broen. I dag er hun forkæmper for en grænseoverskridende levemåde i Øresundsregionen.

Læs mere ... KØBENHAVN

Kommuneplan med mere natur - og måske færre biler

amager faelled viewEt nyt grønt flertal på rådhuset har fået indført en række ændringer i den nye Kommuneplan, som lægger rammerne for de næste fem års byplanlægning. Der kommer bl.a. flere grønne områder tæt på boligkvartererne, måske færre p-pladser - og en grøn forbindelse mellem Amager Fælled og Amager Strandpark.

Læs mere ... KØBENHAVN

Snart åbner Ungdommens Demokratihus i Kødbyen

ungdommens demokratihusEfter flere års arbejde stå Ungdommens Demokratihus i København snart klar til åbning. Huset skal være et fremtidsværksted for demokrati og være åbent for alle unge.

Læs mere ... KØBENHAVN

6-dagesløbet genopstår i Ørestad

6dages loeb 02Det københavnske 6-dagesløb i cykling vender tilbage til byen i 2021, når Royal Arena lægger bane til løbet efter 22 års fravær.

Læs mere ... KØBENHAVN

Næstekærligt skulderklap

skulderklap 2019 naestehjaelperneAmager Vest Lokaludvalg har uddelt årets pris 'Skulderklappet' til Næstehjælperne – Amager. Næstehjælperne modtog 25.000 kroner.

Læs mere ... KØBENHAVN

Ungemagt Amager vil give de unge en stemme lokalt

street movement parkour onlineAmager Vest vil i løbet af efteråret 2019 blive en forening rigere. Det sker fordi Amager Vest lokaludvalg har bevilliget 47.500 kroner til at oprette Ungemagt Amager, et ungeforum som skal sikre at de unge får en stemme lokalt.

Læs mere ... KØBENHAVN

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: