biograf VAL 1Vinterferiens første dag var en festdag i Field’s, da der blev sat strøm til Nordisk Film Biografers isbjørn

• 6. februar blev landets største isbjørneskilt tændt på facaden af det nye biografbyggeri – af børnene fra filmen ’Min Søsters Børn og guldgraverne’.
Nordisk Film Biografer Field’s åbner i sommeren 2015.
Skiltetændingen var afslutningen på en dag, hvor børnene havde skrevet autografer til Field’s mange glade børn, som stod i lange køer for at møde Pusle, Blop og de andre børn fra filmen.
Skiltetændingen markerer endnu en etape i det omfangsrige byggeri af en af Danmarks største biografer.

biograf VAL9966”3 – 2 – 1 – TÆND!” De fem børn fra ’Min Søsters Børn og guldgraverne’ hoppede i vinterkulden udenfor Field’s - og Nordisk Film Biografers store skilt på centrets facade var tændt.Etableringen af Nordisk Film Biografer Field’s har været undervejs i adskillige år, og den kommende biograf kommer til at rumme 9 sale med 1.500 sæder, kæmpe lærreder i alle sale og et lydanlæg, som bliver et af landets største, permanente lydanlæg.
I løbet af foråret og sommeren 2015 vil der blive afholdt en række filmevents i og omkring Field’s som opvarmning til den store biografåbning.

Media School inviterer til samarbejde
Samtidig med at Nordisk Film har travlt med at indrette biograferne, gør Ørestad Gymnasium sig klar til at flytte ind i den store stueetage i den nye bygning.
Her har gymnasiet lejet sig ind for at  etablere en ’Media School’ for alle gymnasiets mediefag og linier. Eleverne vil i de nye rammer blive forkælet med stort tv-studie, flere filmsale, loungeområde og grupperum.
Men efter klokken 17 vil lokalerne normalt være ledige, og Ørestad Gymnasium har derfor afholdt en brainstorming med en masse af Ørestads frivillige kræfter, foreninger, virksomheder og institutioner.

”Vi har en politik om at engagere os mere i lokalområdet, og med de nye lokaler har vi endnu mere at tilbyde Ørestad. Vi håber at stedet kan blive fyldt med liv og aktivitet - også om aftenen, når lokale projekter og samarbejdspartnere rykker ind,” siger rektor Allan K. Andersen.
Blandt ideerne til at bruge Media Schools faciliteter er bl.a. filmfestival, filmklub, ungdomsaktiviteter, teambuilding for virksomheder og meget andet.
Media School åbner med det nye skoleår i august.