teater glimtTeaterkompagniet GLiMT i Tårnby, hvis kerne består af performerne Camila Sarrazin og Lars Lindegaard Gregersen, har netop fået to-årig driftsstøtte fra Statens Kunstfond

”Det er en dejlig anerkendelse, som giver os mulighed for at lave endnu mere af det, vi elsker,” siger Camila Sarrazin og Lars Lindegaard Gregersen.

Teaterkompagniet laver fysisk teater iblandet nycirkus, dans og akrobatik og forestillinger, der er skabt direkte til spillestedet.  I maj måned opførte GLiMT for eksempel ”Underskoven” som bragte publikum rundt i et Alice i Eventyrland’sk drømmeunivers i Pinseskoven på Kalvebod Fælled.

LÆS: Underskoven ligger i Pinseskoven

I disse måneder går turen rundt i Danmark med turnéforestillingen ”Empty Steps”, der handler om det hårde liv som gadebarn.

”Da jeg var yngre, arbejdede jeg som frivillig i et projekt med gadebørn i Brasilien, og det viste mig en anden virkelighed. Den prøver vi nu at vise kunstnerisk. Jeg er mor, og så rammer det hårdere at se børn på gaden, der ikke har tryghed eller nogen til at passe på sig. Det er vigtigt for børn herhjemme at se den verden, som de heldigvis ikke rigtig selv oplever, men som er trist hverdag i store dele af verden,” fortæller Camila Sarrazin.

”Empty Steps” har lige været i Aarhus og skal blandt andet til Helsingør, Vostrup og muligvis Færøerne næste år. Og indimellem står GLiMT bag et undervisningsforløb på et fritidshjem i Tårnby.

GLiMT har de seneste år haft prøvelokaler på Prags Boulevard og bor nu i Tårnby. GLiMT´s kerne består af den kunstneriske ledelse; Camila Sarrazin og Lars Lindegaard Gregersen, og kompagniets manager Jonas Schou Hansen.

Læs mere om GLiMT på www.glimt.info.