• Redaktionen
  • Kultur

Kulturdag sætter spot på UDVIKLING

oex17 moleplads kulturdagÅrets tema for Ørestad Kulturdag 2018 bliver ØRESTAD I UDVIKLING:  I år sætter kulturdagen 25. august fokus på at Ørestad udvikler sig med lynets hast. Det er både tid til at se tilbage og gøre status, og til at se frem og drømme i fællesskab

Det skriver KULTURDAGENS projektkoordinator Arendse Noes Jørgensen fra Grundejerforeningssekretariatet GFS, i et nyhedsbrev til alle 'OX18' aktørerne.

"Vi skal fejre udviklingen af fællesskaber og Ørestadsidentitet. Give plads til foreninger, ”gamle” som nye, så de kan nå ud til endnu flere og blomstre i takt med at byen vokser. Vi skal vise den nyeste udvikling inden for byggeriet og arkitekturen frem – og hvilket sted er bedre at gøre det end i Ørestad? Vi skal også kigge på nye tendenser; måske bæredygtighed, bynatur, teknologier eller medier, hvem ved? Kun jeres fantasi sætter grænser," står der.

GFS Ørestad ønsker selv at benytte årets tema og kulturdagen OX18 som platform til at fortælle om grundejerforeningernes arbejde gennem årene via udstilling og workshop. GFS vil gerne skabe et bredere kendskab til foreningernes arbejde for bedre byrum og aktiviteter i hele Ørestad. Sekretariatet vil også gerne fortælle alle i Ørestad om fremtidsplanerne i Ørestad. Det vil man gøre ved at vise grundejerforeningernes helhedsplaner på store plakater.

"Håbet er, at et større kendskab til GFS Ørestad og grundejerforeningernes arbejde vil åbne mere op for dialogen med brugerne og beboerne i Ørestad. Visionen er, at flere får kendskab til mulighederne for at få indflydelse i udviklingsarbejdet. Grundejerforeningerne arbejder systematisk på at udvikle Ørestad til et skønt sted at være – og det vil vi gerne invitere alle til at deltage i gennem kulturdagen," skriver GFS.

Invitation til idémøde på Ørestad Bibliotek mandag d. 14. maj kl. 16 – 17.30
Alle interesserede er nu inviteriet til en eftermiddag på Ørestad Bibliotek, Arne Jakobsens Allé 19, hvor man taler mere om dette års tema, møder andre øx-aktører, kan få inspiration til aktiviteter eller komme med gode ideer til ØX18.

Der er også mulighed for økonomisk støtte til arrangementer. Deadline for tilmelding af arrangementer til Ørestad Kulturdag er den 10. juni, hvis man skal have sin aktivitet med i det trykte program.

kulturdag

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1600

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk