spiiri ladestanderTolv nye ladepladser på vej til to af By & Havns p-anlæg i Ørestad

I løbet af september har beboere i Ørestad fået flere ladepladser på tre udvalgte parkeringsanlæg. Opgraderingen sker som led i et statsligt støttet udviklings- og demonstrationsprojekt om fremme af elbiler i byerne. De nye ladepladser vil blive drevet af ladeoperatørselskabet Spirii. Det oplyser ParkinCPH, som er By & Havns parkeringsselskab.

P-hus Richard Mortensen
I løbet af september vil By & Havn åbne op for 6 nye ladepladser i P-hus Richard Mortensen, i Ørestad Syd. Antallet af ladepladser udvides således fra 4 til 10 ladepladser. De 6 nye ladepladser etableres ved siden af de eksisterende 4 E.on ladepladser. Installationsarbejdet er i gang.

P-hus Bjerget
I P-hus Bjerget i Ørestad City kommer der ligeledes 6 nye ladepladser. Antallet af ladepladser i P-hus Bjerget udvides således fra 4 til 10 ladepladser. De nye ladepladser etableres i stueplan på skråparkeringspladserne ved Restaurant Rasoi.

spiiri ladestanderLÆS OGSÅ: Næsager: Sæt flere ladestandere op - og indfør et gå-i-byen fradrag

 

Spørgeundersøgelse om barrierer for køb af elbil
Som led i projektet gennemfører By & Havn i september en spørgeskemaundersøgelse blandt bilejere i Nordhavn og Ørestad. Undersøgelsen er målrettet både eksisterende og kommende elbilejere.

Undersøgelsen har til formål at undersøge holdningen blandt private forbrugere til elbiler generelt, undersøge barrierer for realisering af køb af elbil, samt undersøge udfordringerne ved at køre elbil blandt eksisterende elbilsejere.