fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Guide: sådan får din virksomhed en perfekt hjemmeside

partnertekst apparat 20 11 2020Hvilke farver, hvilket udtryk, hvilke funktioner og hvad skal der stå? Der er mange elementer, som man skal overveje, når man skal lave eller optimere sin virksomheds hjemmeside.

Læs mere ... Sponseret indhold

Bring kontoret ind i det 21. århundrede med Apple produkter

partnertekst atea 31 10 2020Fyld kontoret op med Apple produkter, der tæller alt fra iMac og MacBook Pro til iPad og forskellige former for tilbehør, herunder AirPods Pro til kontormiljøer. Apple logoet har længe været et globalt kvalitetsstempel, og leder du efter den seneste teknologi til at effektivisere arbejdspladsen, finder du den derfor her. Specifikt målrettet erhverv finder du programmet Apple Business Manager, der giver konfigurering og administration af dine forskellige enheder fra Apple, så de er nemme at gå til.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan sparer du mange tusind kroner på julegaver

partnertekst blackfridaydanmark 17 11 2020Det er nogle gange som om, at ønskelisten bliver dyrere og dyrere for hvert år, der går. Og på den ene side så vil du selvfølgelig gerne give dine børn dét, de ønsker. Men på den anden side så går det jo heller ikke, at I så skal leve af havregrød og pasta i hele januar.

Læs mere ... Sponseret indhold

Få hjælp til at finde din næste computer

partnertekst orestad datamarked 31 10Hvis du er på jagt efter en ny computer, er du kommet til det helt rigtige sted. I de nedenstående afsnit vil der blive præsenteret, hvordan du vælger den computer, som lige præcis passer til dig og det behov, du har. Datamarked.dk har en masse forskellige brugte computere, så der er helt sikkert en model, som passer til dig.

Læs mere ... Sponseret indhold

Guide: Sådan vælger du det rigtige køleskab

partnertekst ora whiteaway.com 13 11 2020Skal du have nyt køleskab, fx i forbindelse med flytning? Køleskabe er ikke svære at blive kloge på, og ofte kan du finde en god handel, når bare du ved, hvilken kapacitet i liter, du ønsker. Dog er der en håndfuld andre ting at skele til, når du skal vælge køleskab: Dets energiklasse, klimaklasse, indretning og skellet fritstående vs. integreret. Find billige køleskabe her, og læs videre for at blive klog på, hvordan du finder det rette moderne køleskab til dit (nye) køkken.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan kan du spare penge i din hverdag   

partnertekst black friday tilbud 27 10 2020Går du og drømmer om, at du får lidt mere luft i budgettet, så der er flere penge til opsparing, rejser og fremtidsdrømme? Det er næsten altid muligt at skære ned et eller andet sted, så du kan spare nogle penge. Det handler bare om at prioritere og finde ud af, hvor du skal starte henne. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan kommer du i gang med din online marketing

partnertekst searchcomet 13 11 2020Når du ejer en forretning, en virksomhed eller et firma, der også lever af et online salg, så er det ingen hemmelighed, at det kan være svært at få ørenlyd. Der er nemlig meget stor konkurrence, når det kommer til det online univers, og derfor handler det om at gøre sig aboslut bedste for at skille sig ud. Og her er der især én disciplin, du bør kende til – og det er online markedsføring. Her er der nemlig tale om et område, der netop kan give dig en placering online.

Læs mere ... Sponseret indhold

2 tips til valg af tørretumbler 

partnertekst orestad skousen 26 10Det kan være en stor hjælp af have en tørretumbler i hjemmet. I stedet for, at du skal bruge tid og energi på at hænge alt vasketøj op på et tørrestativ, kan du blot smide det hele ind i tumbleren. Herfra går der højst et par timer, og så er dit tøj tørt og klar til brug, mens der kan gå et døgn eller mere før det bliver tørt på tørrestativet. Det er klart en investering, som er noget værd, hvis du er træt af at bruge alt for meget tid på tøjvask.

Læs mere ... Sponseret indhold

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: