partner or jobsqd 29 06 2021Har du længe ønsket at udvide dine horisonter, og er du parat til at åbne op for et splinternyt kapitel i dit liv?

Så kan du gøre som så mange andre danskere og flytte til udlandet for en stund. Du kan bruge tiden på at opleve en masse spændende ting, men du kan også få tiden til at gå med at arbejde.

Få hjælp til at finde et nyt job i udlandet

Det kan være svært at finde et job i udlandet, for hvem skal man lige tage kontakt til, og hvordan sikre man sig en bedst mulig overgang fra arbejde i Danmark til arbejde i udlandet? Alt dette og mere til er noget, som Jobsquad kan hjælpe dig med, når du leder efter job i udlandet.

En fordel ved at arbejde i udlandet er, at du derefter kan skrive det på dit CV. Det er utrolig attraktivt for en arbejdsgiver, hvis du har arbejdet i udlandet, da du får nogle andre erfaringer og kvalifikationer med hjem i bagagen.

Oplev helt nye sider af dig selv

Har du brug for en udfordring, og er dagligdagen blevet lidt for triviel? Så kan det at flytte til udlandet være lige netop det, du har brug for. Du får lov at stå på egne ben i et land, du måske aldrig har besøgt før, og det giver dig mulighed for at opleve og udforske nogle nye sider af dig selv.

Skab nye bekendtskaber

Når du flytter til udlandet helt alene, giver det anledning til at møde en hel masse folk, som du ikke ellers ville have mødt. Ofte sker det næsten helt automatisk, at du falder i snak med nogle mennesker – især hvis du også får et job i udlandet. Disse bekendtskaber du får stiftet, imens du bor i udlandet, kan vise sig at være venner for livet.