partner ora skallerup 23 09 2021Sommeren er desværre et overstået kapitel i Danmark, og dette gælder for mange menneskers vedkommende også den lange ferie. 

Fritiden er efterhånden blevet skiftet ud med forskellige typer arbejdsopgaver, og sommerens badeferie føles hurtigt som om, at den forekom i en helt anden tidsalder.

Kan du nikke genkendende til ovenstående beskrivelse, kunne du sandsynligvis godt trænge til lidt ferie. Dette har du det måske lidt ambivalent omkring, da du jo lige har holdt sommerferie. Men det er bare hårdt at komme i gang igen efter en lang ferie, og derfor er det meget almindeligt at allerede drømme om mere ferie. 

Hvilke ferier kan jeg tage på i efteråret?

En ferie behøver for det første ikke vare flere uger. Tit er blot en weekend rigeligt til lige at få ladet batterierne op igen. Og heldigvis er der masser af feriemuligheder, som du kan få masser gavn af på blot en weekend. Hvis du er til aktiv ferie, kunne det eksempelvis være en vandreferie igennem det danske land. Dette kræver selvfølgelig nogle gode vandresko og en solid vindjakke, men dette kan for nogle være en afstressende ferie. Bliver du helt stresset bare af tanken, findes der selvfølgelig også et alternativ i den modsatte ende. Dette kunne være et spa ophold

Derfor er et luksus spa ophold den idéelle efterårsferie

Spaopholdet er ideelt, fordi det supplerer efteråret enormt godt. Forestil dig hvordan det stormer, bliver tidligt mørkt og kulden bidder hver eneste gang du bevæger dig udenfor. Så er der vel ikke noget rarere end at komme ned i et varmt boblebad, få en god omgang massage og derefter nyde en udsøgt middag. Det varme boblebad lyder formentlig ikke lige så tiltalende, hvis det er 30 grader og fuld sol udenfor. Men efteråret er hvert eneste år koldt og mørkt, og derfor kan et luksus spaophold være en perfekt miniferie til dig.