fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Morbid humor i bedste drengerøv-stil

film retfardighedens ryttereManden bag 'Blinkende Lygter' får igen salene til at grine tykt med absurde replikker i 'Retfærdighedens Ryttere' om en togulykke, en gruppe tabere og en rockerbande. Det er - langhåret nok - en film om tilfældige årsagskæder, og denne gang tilsat melodramatiske tårer.

Læs mere ... Anmeldelser

God optakt til præsidentvalg

trump biden frontlineDer skydes lidt til venstre og meget til højre i ny portræt-dokumentar om de to præsidentkandidater, der har hver deres måde at løse kriser på.

Læs mere ... Anmeldelser

Højdramatisk action i dansk ghetto

film shorta 1Der er action for alle biografpengene, når to betjente bliver fanget midt i ilden i en dansk ghetto i oprør

Læs mere ... Anmeldelser

En dansk nyklassiker er født

film drukThomas Vinterbergs nye komediedrama Druk har mesterligt skuespil, man griner derudaf og alligevel giver den nødvendig dybde til at skabe en ægte storfilm.

Læs mere ... Anmeldelser

Fremragende karakterarbejde i Viggo Mortensen-debut

falling film anmeldelse1'Falling' - om forholdet mellem en far og en søn - skildrer et generationsopgør med lige dele humoristisk vanvid og dyb alvor i Viggo Mortensens debut som instruktør.

Læs mere ... Anmeldelser

Action og adventure stjæler billedet fra de gode intentioner

film lovecraft country trailerPlottet i HBO-serien Lovecraft Country minder desværre om så mange andre letvægtige action-adventure-serier, men vinder på kunstneriske virkemidler og et racepolitisk opråb.

Læs mere ... Anmeldelser

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: