søndag 19 januar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

6-dagesløbet genopstår i Ørestad

6dages loeb 02Det københavnske 6-dagesløb i cykling vender tilbage til byen i 2021, når Royal Arena lægger bane til løbet efter 22 års fravær.

Læs mere ... KØBENHAVN

Flere vælger folkeskolen

skole start DSC 7665I sidste uge havde over 4.000 børn deres første skoledag på en af de 70 københavnske folkeskoler. Og de københavnske forældre vælger i stigende grad folkeskolen frem for en privatskole.
Det står i kontrast til udviklingen på landsplan, hvor privatskolernes andel af eleverne har været støt stigende over det seneste årti.

Læs mere ... KØBENHAVN

Næstekærligt skulderklap

skulderklap 2019 naestehjaelperneAmager Vest Lokaludvalg har uddelt årets pris 'Skulderklappet' til Næstehjælperne – Amager. Næstehjælperne modtog 25.000 kroner.

Læs mere ... KØBENHAVN

Selinevej ikke særlig egnet til festivalplads

festivalplads onlineByskoven og Selinevej er stadig i spil som Københavns nye festvalplads til 50.000 gæster. Men måske er andre steder som Kløvermarken eller Valbyparken bedre egnet, mener Kultur- og Fritidsforvaltningen. Kommunen beslutter snart hvor fremtidens Roskildefestivaller skal foregå.

Læs mere ... KØBENHAVN

Ungemagt Amager vil give de unge en stemme lokalt

street movement parkour onlineAmager Vest vil i løbet af efteråret 2019 blive en forening rigere. Det sker fordi Amager Vest lokaludvalg har bevilliget 47.500 kroner til at oprette Ungemagt Amager, et ungeforum som skal sikre at de unge får en stemme lokalt.

Læs mere ... KØBENHAVN

København skal være en bedre studieby

itu studerendeKøbenhavn er Danmarks største studieby med over 70.000 studiepladser. De mange unge har problemer med boligmangel, stress og ledighed efter uddannelsen. Københavns Kommune lancerer nu en strategi for København som studieby

Læs mere ... KØBENHAVN

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: