Hundredevis til gymnastikopvisning

oif faner1 201814. april afholdt Ørestad IF sin femte gymnastikopvisning med fanemarch og en hal fyldt til bristepunktet med børn og voksne. Se billeder

Ørestad vokser og det samme gør foreningen, så i år var er endnu flere hold og gymnaster på gulvet i løbet af dagen end nogensinde før. Da foreningen nu har eksisteret i fem år er der lavet et 5 års-krus, så alle gymnaster, der har været aktive i foreningen i alle fem år fik et lille guldkrus med hjem.

Gymnastikafdelingen har også fået en helt ny børnefane. Voksenfanen blev i år båret af Instruktør Line Rosenborg og børnefanen blev båret af Camina Larsen, juniorgymnast på TeamGym.

Weekenden efter opvisningen gik det løs med anden og sidste konkurrence for TeamGym-juniorpigerne. De holdt nerverne under kontrol og sprang sig til en rigtig flot 3. plads i GymDanmarks 1. division i talentrækken i Region Øst.

Ugen efter var det minipigernes tur til at se om de kunne gøre juniorpigerne kunsten efter. Selv om deres trænere kom med massevis af sidste øjebliks rettelser, for at optimere deres medaljechancer, så holdt de hovedet koldt, huskede det hele og landede på en virkelig flot 2. plads i 4. division.

oif opvisningsholdet1 2018
Opvisningsholdet

 

oif vandrepokaler2018
En anden ny tradition er vandrepokalerne. Vandrepokalen 'Årets ØIF'er' gik til styregruppemedlem Lisa Harling. 'Årets træner' gik til Elisabeth Reumert. 'Årets kammerat' til Vanda Zilo og 'Årets gymnast' er Mathilde Drøschler.

 

oif minpiger2
Minipigerne.

 

oif traenerflokken2018
Trænerflokken.
oif indmarch2 2018

 

oif faner hoejkant 2018
Gymnastikafdelingen har også fået en helt ny børnefane. Voksenfanen blev i år båret af Instruktør Line Rosenborg og børnefanen blev båret af Camina Larsen, juniorgymnast på TeamGym.

ørestad IF

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 3068

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk