Ørestad IF officielt budt velkommen i FC København  

orestadif fodbold fck samarbejdeFC København har nu budt Ørestad IF officielt velkommen som klubbens nye samarbejdsklub. 

 Ørestad IF Fodbold indtrådet allerede 4. februar i samarbejdet, men coronasituationen gjorde at det ikke var muligt at fejre eller markere det.

Udover Ørestad IF blev også Frederiksværk FK og Jægersborg BK en del af klubsamarbejdet.

"Foreningslivet og de mindre fodboldklubber er under pres, men de er en vigtig del af fodboldens økosystem. Hvis vi mister de unge ude i klubberne, så mister vi dem helt ud af fodbolden. Børn og unge har så mange muligheder i dag, og hvis de skal vælge fodbold, må vi give dem et godt udviklingsmiljø i trygge og sunde rammer," fortæller Nick Sigby-Hansen, der er Leder af F.C. Københavns Klubsamarbejde, til klubbens hjemmeside.

Kristian Johnsen, børne- og ungdomsformand i Ørestad IF Fodbold, fortæller at Ørestad er Københavns mest børnerige bydel, og at Ørestad IF vil vi være det naturlige og bedste valg, når bydelens forældre skal vælge fodboldklub til deres børn. 

"Vi ønsker vi først og fremmest at tilbyde et rart og anerkendende børnemiljø, hvor bydelens piger og drenge i trygge rammer kan opleve glæden ved fodbold og fællesskab. Med så mange potentielle fodboldspillere i bydelen, er F.C. Københavns samarbejdsprogram det helt rigtige for Ørestad IF," siger han.

FC Københavns Klubsamarbejde råder over 5 fuldtidsansatte og 20 freelancetrænere. At være samarbejdsklub med FC København betyder at man får adgang til bl.a. træningsprogrammer, træneruddannelse og FCK-træning. FCK-træning vil blive tilbudt som én ekstra ugentlig træning til træningsparate spillere på tværs af årgangene 2013, 2012, 2011 og 2010. Der kræves deltagerbetaling for træningen. I alt har FC København nu 45 samarbejdsklubber.

ørestad IF, fck, kristian johnsen

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1821

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk