Aktiviteter på Traktørstedet i maj

traktoerstedet naturcenter onlineHorroraften, lokal ginsmagning og blomsterplukning er blandt aktiviteterne på Traktørstedet i maj måned

Traktørstedet på Naturcenter Amager lægger hus til flere arrangementer i maj måned. 7. maj er der lagt op til en aften i gysets navn, når fem bibliotekarer kommer forbi med hver deres bud på en bog at blive bidt af. 'Der er voldsomme fortællinger på aftenens litterære menu, og det bliver både bloddryppende, brændende, skræmmende, spændende og rørende', lover Ørestad Bibliotek. Traktørstedet lover til gengæld at servere vildt med friske ribs, urter mv. fra baghaven Kalvebod Fælled.
Arrangementet sker i samarbejde med Ørestad Bibliotek og Liv i Sundby.
Tid: Tirsdag 7. maj 2019 kl. 18.00-21.00
Pris: 125,00 kr. plus gebyr på 10,16 kr.
Billetter kan købes her 

Forårsmarked
Traktørstedet inviterer til forårsmarked lørdag 11. maj. Her bliver der mulighed for at smage på spisekammeret fra Kalvebod Fælled og de lokale leverandører, der til daglig leverer til Traktørstedet. Med en billet i hånden kan man gå rundt til de forskellige udstillere og prøvesmage produkterne. Blandt leverandørerne er Seerupgaard, der fra deres landbrug på Amager leverer økologiske grøntsager. Der er også kalvekød fra Fælleden ved HC Riggelsen og gin fra Urt Gin. Desuden økologisk vin fra Biovini og flaskeøl fra Amager Bryghus. Traktørstedet byder på urter fra deres eget urtehjørne, og Amager Skovhjælpere har brædder til salg.
Tid: Lørdag d 11 maj kl 12-15
Pris: 150 kr. + 4,75 i billetgebyr
Køb billetter her

Høst Naturen
Maj er også måneden, hvor hvidtjørnen blomstrer, og dem er der mange af på Kalvebod Fælled. Traktørstedet bruger hvidtjørn til både sirup, marmelade, saft og tørrede blomster i Traktørstedets urtete. Traktørstedet har deres egen urtespecialist, der ved alt om, hvordan naturens urter behandles, og hvordan de kan bearbejdes, og 21. maj vil hun vise rundt til egnede samlesteder på fælleden. Man kan få at vide hvordan man plukker og renser urterne/blomsterne og hvordan man kan lave sin egen sirup og tørre blomsterne. Arrangementer slutter på Traktørstedet med mad fra grillen med oksepølser, grøntsager og hjemmelavet brød samt Vesterhavsost med hvidtjørne-syltetøj. Med i prisen er også en portion blomster og en flaske sirup samt opskrifter.
Tid: Tirsdag 21 maj kl 17-20.30
Pris: 250 kr. pr. voksen og 150 kr. pr. barn 8-18 år. Der opkræves også 4,75 kr i billetgebyr per billet.
Køb billetter her:

traktørstedet, naturcenter amager, mad

  • Oprettet den .
  • Sidst opdateret den .
  • Læst: 1894

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk