Ørestad IF flytter ind i VM Bjerget

  • Jakob Korshøj

vm bjerget 16 9Ørestad IF har fået deres første kontor i VM Bjerget.

Ørestad IF har fået lov til at flytte ind i VM Bjerget sammen med Ørestad Bylivskontor, som drives af Kultur- og Fritidsforvaltningens enhed Kultur S. Dermed får foreningen nu et fælles mødested på tværs af de forskellige afdelinger i klubben:

”Det har været svært at binde foreningen sammen uden en fælles base, men nu har vi mulighed for at samle klubben i nogle mødefaciliteter, hvor bestyrelsen kan holde møder, og vi kan lave aktiviteter på tværs af idrætsgrenene. De har indtil nu holdt sig lidt hver for sig," siger Henrik Paulsen, der er klubchef i Ørestad IF.

”Det er super vigtigt, at vi nu har et samlingspunkt. Det giver god mening, og vi kommer i højere gra til at mærke, hvad der sker af kulturtiltag herude, for vi sidder sammen med Kultur S, der har lånt os lokalerne," lyder det.

vmbjerget2021LÆS OGSÅ: Nyt Bylivskontor kommer til Ørestad

En stærkere forening
Det nye kontor vil styrke foreningen, fortæller klubchefen: 
”Nu har vi en fælles adresse i Ørestad, hvor de forskellige foreninger kan komme ind og lave noget på tværs, og man kan holde møder i de enkelte grupper med sociale aftener også, så det styrker foreningen meget."

Og så bliver det en 'opvarmning' til at mere permanente kontorer en dag står klar: 
”Det nye kontor bliver en forpost til Byens Hus, når det engang kommer, så det er perfekt med de her lokaler. Vi ser også frem til de nye idrætsfaciliteter ved Vestamager st., som også får et klubhus, så indtil videre ’varmer vi op’ i de her lokaler nu, indtil det andet står klart," fortæller Henrik Paulsen.

byens hus aart kbh web 02 1LÆS OGSÅ: Byens Hus bliver det næste fyrtårn

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk